Limuzina blindata Audi A8L modificata de rusi!

Limuzina blindata Audi A8 L pregatita de ArmorTech - imaginea 1Rusii ofera vehiculele ca raspuns pentru numarul mare de acte de terorism din zilele noastre
Cand discutam despre Audi A8 ne gandim imediat la salonul pe roti condus de Jason Statham in seria “The Transporter”. Totusi, comparat cu Audi-ul A8 L modificat de rusii de la ArmorTech, masina condusa de Statham pare un simplu A1.
Compania rusa ArmorTech ofera o versiune blindata, mai mare fata de cea originala, care va atrage cu siguranta privirile prin proportiile impresionante.
Rusii sunt cunoscuti pentru proiectele ambitioase din trecut, care includ masini precum Bentley Mulsanne. Precum in modificarile precedente, compania a investit mai mult timp cu privire la detalii si a ajuns la un nou nivel de modoficari.
Desi multi considera versiunea lunga a Audi-ului A8 o masina mare, ArmorTech demonstreaza contrariu – au adaugat inca 400 mm in lungime masinii, extinzand atat usile fata, cat si cele spate.
Repartizarea lungimii aditionale a fost 150 mm pentru usile fata si 250 pentru cele spate. Inginerii spun ca masina a fost modificata pentru a fi mai confortabila in interior si pentru a avea loc pentru noile functii implementate de ei. Pentru a nu simti o diferenta fata de sasiul normal, a fost imbunatati sistemul de franare si sasiul a fost ranforsat pentru a suporta greutatea aditionala.
Masina contine acum elemente de lux precum geamul retractabil din interior, care separa cele doua sectiuni ale masinii, si ofera si intimitate, sistemul media din lemn si ofera protectie suplimentara. Include geamuri antiglont, au utilizat otel de intalta calitate rezistent la otel, si materiale din kevlar.
Sufletul masinii a ramas neatins, ceea ce inseamna ca a ramas acel motor W12 de 6.3 litri care ofera 500 de cai putere.
Masina se adreseaza atat oamenilor bogati si personalitatilor publice care vor mai multa siguranta decat cea oferita intr-un vehicul normal.Limuzina blindata Audi A8 L pregatita de ArmorTech - imaginea 2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s