Ce-i asta, ceva extraterestru?

O forma de viata neidentificata i-a tinut in suspans, timp de mai multe zile, pe locuitorii unui orasel din SUA.
Ciudata creatura a aparut intr-un lac artificial din Newport News, in statul Virginia; arata ca un soi de burete plutitor, cu diametrul de aproximativ 1,20 m, de culoare brun-galbuie.
N-a trebuit mult ca, printre localnicii adunati sa se uite la misterioasa „entitate”, sa se gaseasca o persoana care sa avanseze ipoteza originii extraterestre a obiectului.
Totusi, scepticii nu s-au lasat convinsi ca bizara aparitie ar fi un fel de „cocon” sau vehicul extraterestru, ci au cerut ajutorul oamenilor de stiinta de la Institutul de Stiinte Marine din Virginia (VIMS), carora le-au trimis un mesaj insotit de fotografii si de o descriere a obiectului.
Spre dezamagirea celor pasionati de OZN-uri si extraterestri, specialistii au furnizat curand o explicatie rezonabila: bizara aparitie este o colonie mare de briozoare – animale nevertebrate acvatice, care formeaza colonii alcatuite dintr-un mare numar de indivizi, numiti zoizi. In cazul de fata, era vorba despre briozoare din specia Pectinatella magnifica.
Oamenii de stiinta au adaugat ca prezenta coloniei in lacul artificial e un semn ca apa este curata, iar briozoarele nu reprezinta un pericol pentru alte animale acvatice.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s