Cine sunt cei din Grupul Bilderberg?

Acesti oameni sunt cei care ne tot ameninta ca vor face o noua Ordine Mondiala.Frectie…sau nu?
In acest grup nu va ganditi ca sunt niste insi simpli.Ca sa intri in grup nu trebuie sa fi doar foarte bogat.ci si foarte celebru sau influent.Din ceea ce stim noi despre ei,este ca o data pe an un anume comitet face o lista de 130 de persoane care urmeaza sa intre in Grupul Bilderberg,iar pe aceste liste se afla numai bancheri,patroni de trusturi(moguli) capete regele sau prim ministri.
Elita politica a lumii se intalneste anual, aproape ca intr-un ritual al carui sens scapa celor multi, in cele mai luxoase hoteluri si resedinte private din Europa, iar o data la 4 ani, undeva in Statele Unite sau Canada. De la aceste intalniri anuale si-a tras numele probabil cea mai puternica organizatie “vizibila” implicata in conducerea intregului mapamond plitic. Prima conferinta a grupului s-a desfasurat in noaptea de 29 spre 30 mai 1954, in cadrul Hotelului Bilderberg din Oosterbeek, undeva in apropierea localitatii olandeze Arhnem. Conferinta a fost initiata de cateva figure politice importante, printre care si Joseph Retinger, ideologul si strategul proaspetei organizatii, care era ingrijorat la acea data de recrudescenta sentimentelor anti-americane in Europa. Conform celor mai multi istorici si autori, Printul Bernhard de Olanda ar fi cel care a fondat oficial Grupul de la Bilderberg.
Originea Printului Bernhard era cel putin interesanta daca este sa dam crezare propriilor afirmatii in care acesta pretindea ca avea o ascendenta directa nu doar in randul imparatior Romei, ci si in stirpea biblicului rege David.
Va dati seama ca acesti oameni nu numai ca conduc intreaga lume,dar vor sa si o distruga.
Cea mai puternica arma a Grupului, asa numita Comisie Trilaterala, este o forma superioara de conducere inter-statala pe langa care O.N.U. si N.A.T.O. par niste simple O.N.G.-uri care militeaza pentru protectia frunzelor moarte din parcuri…
Acesti indivizi fac parte dintre cele mai bogate familii ale planetei,deci nu-s niste „oarecare”…Noi cei din Romania si chiar foarte multi de afara nu au auzit niciodata de sefii lor,care conduc grupul din umbra.Dar acei oameni sunt cei ma puternici din lume,cu mult peste Papa sau presedintele Americii.
Unul din cele mai elocvente fapte de putere ale grupului sa petrecut nu demult,in insulele Malvine,atunci cand Marea Britanie a reclamat la ONU Argentina.Acea „plangere” nu a fost luata in considerare oana cand enervat, Dawid Owen, pe atunci Ministrul de Externe al Marii Britanii, s-a ridicat si a tinut un discurs electrizant la una dintre intrunirile Grupului Bilderberg. Urmarea? In cel mai scurt timp, Comunitatea Internationala a votat in majoritate impunerea sanctiunilor economice Argentinei.Asta da dovada de putere,nu?
Cert este ca multi,adica 99% nu recunosc ca fac parte din acest grup,sau ca acest grup ar exista si ar influenta soarta planetei.
Creierii aceste organizatii secrete nu sunt altii decat familile Rockefeller urmata de familia Rotschild si familia Morgan,bineinteles ca mai sunt si altii foarte puternici si foarte influenti,insa aceste 3 familii „fac legea”….

Anunțuri

Un gând despre „Cine sunt cei din Grupul Bilderberg?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s