Cum poţi să bei cât vrei fără să te îmbeţi? Descoperirea extraordinară a unui producător de bere

Bucăţile de drojdie uscată înghiţite înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, susţine cofondatorul unei companii de bere din Statele Unite ale Americii.

Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company , a afirmat, într-un interviu acordat Esquire, că înghiţirea unei linguriţe de drojdie uscată înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie.
De asemenea, Koch a precizat că aceasta poate fi amestecată cu iaurt pentru un gust mai plăcut.

Jim Koch a afirmat că substanţa activă din drojdia uscată conţine o enzimă numită alcool-dehidrogenază care descompune alcoolul.

El a explicat faptul că această enzimă descompune moleculele de alcool în carbon, hidrogen şi oxigen.

Astfel, înghiţirea drojdiei uscate înainte de a consuma băuturi alcoolice va descompune substanţa înainte ca aceasta să ajungă la creier şi să inducă starea de beţie.

Pe de altă parte, acelaşi Jim Koch a afirmat că această metodă nu elimină total efectele alcoolului, ci doar le reduce.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s